pondělí 12. prosince 2011

Sunny Choi

Sunny Choi (*4. únor 1987, Soul, Jižní Korea) je klavírní virtuozka korejsko-kanadského původu, která mezinárodních úspěchů dosáhla po publikaci svých videí na internetovém portálu YouTube. Svým osobitým způsobem upravuje a na klavír hraje písně současné populární hudby.

Její kariéra začala stoupat vzhůru, když si jejího talentu na internetovém portálu YouTube všimla nahrávací společnost The Rodney Company. S touto společností již dala dohromady klavírní verze především interpretů současné populární hudby, mezi nimiž nechybí tací jako Lady Gaga, Bruno Mars, Eminem, Rihanna, Beyoncé, Edward Maya, Vika Jigulina, Alicia Keys, Linkin Park, Shakira a mnoho dalších.

Proč jsem se rozhodla napsat článek o ní??

Jelikož už 5 rokem hraju na klávesy,a hodně se dívám na youtube jak se jaké písničky hrajou.. A zrovna ji jsem našla na youtube..Krásně na ten klavír hraje nechápu to !! Jednou bych chtěla hrát jako ona,dokázala bych to,noo možná kdybych se víc snažila a více cvičila..Rozhodně si to poslechněte !! Neuvěřitelné co dokáže a jak si stím klavírem rozumí :DD

Žádné komentáře:

Okomentovat